Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 306 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Lactic acid bacteria-assisted Monascus fermentation textured soy protein: Coloring plant-based meat and the dynamic changes of its physicochemical properties
 
 
Titel: Lactic acid bacteria-assisted Monascus fermentation textured soy protein: Coloring plant-based meat and the dynamic changes of its physicochemical properties
Auteur: Zhu, Jingjing
Zhu, Yanyun
Zhang, Xiayin
Ma, Wen
Cao, Huifang
Ye, Xingqian
Chen, Jianchu
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 306 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland