Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 254 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Hydrolyzed egg yolk powder promotes bone growth and development in rats: A multidimensional mechanistic study
 
 
Titel: Hydrolyzed egg yolk powder promotes bone growth and development in rats: A multidimensional mechanistic study
Auteur: Lv, Siyu
Chen, Yan
Wu, Junhao
Zhao, Minjie
He, Ruikun
Du, Juan
Ullah, Sami
Feng, Fengqin
Wang, Jing
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 254 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland