Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 229 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Fermented red pepper paste (kochujang) modulates glucose metabolism and gut microbiota in parasympathetic suppression: Network pharmacology and In vivo study
 
 
Titel: Fermented red pepper paste (kochujang) modulates glucose metabolism and gut microbiota in parasympathetic suppression: Network pharmacology and In vivo study
Auteur: Zhang, Ting
Li, Chen
Yue, Yu
Yang, Hee-Jong
Ryu, Myeong Seon
Wu, Xuangao
Jeong, Do Yeon
Park, Sunmin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 229 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland