Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 226 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of orange pomace: Impact on essential oil composition and antimicrobial activity
 
 
Titel: Fermentation of orange pomace: Impact on essential oil composition and antimicrobial activity
Auteur: Ricci, Annalisa
Rodolfi, Margherita
Cirlini, Martina
Ganino, Tommaso
Bernini, Valentina
Lazzi, Camilla
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 226 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland