Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 213 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the interface dynamics of emulsion gel via a novel non-destructive technique provides insights into the underlying mechanism of gel formation, water mobility, functionality and structural variations
 
 
Titel: Exploring the interface dynamics of emulsion gel via a novel non-destructive technique provides insights into the underlying mechanism of gel formation, water mobility, functionality and structural variations
Auteur: Qayum, Abdul
Rashid, Arif
Khan, Asif Ali
Zhong, Mingming
Liu, Yuxuan
Hussain, Muhammad
Virk, Muhammad Safiullah
Ahmed, Zahoor
Rehman, Abdur
Hussain, Abid
Liang, Qiufang
Ren, Xiaofeng
Ma, Haile
El-Salam, Ekram Abd
Miao, Song
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 213 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland