Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 203 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Exploring characteristics of waxy wheat starches cross-linked at low levels: Insights from pasting, rheological, and textural properties
 
 
Titel: Exploring characteristics of waxy wheat starches cross-linked at low levels: Insights from pasting, rheological, and textural properties
Auteur: Gu, Zhonghua
Sha, Xianying
Wang, Xinwei
Zhao, Renyong
Khashaba, Reham
Jane, Jay-lin
Jiang, Hongxin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 203 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland