Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 190 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing gel strength and saltiness perception of low-salt surimi gels: Synergistic effects of lysine assisted with water bath-microwave heating
 
 
Titel: Enhancing gel strength and saltiness perception of low-salt surimi gels: Synergistic effects of lysine assisted with water bath-microwave heating
Auteur: Wang, Xuejiao
Luo, Na
Guo, Chaofan
Wang, Xingwei
Xia, Shuqin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 190 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland