Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 185 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Enhanced oxidative stability and quality of chilled mirror carp fillet using an antioxidant film of chitosan/clove essential oil nanoemulsion
 
 
Titel: Enhanced oxidative stability and quality of chilled mirror carp fillet using an antioxidant film of chitosan/clove essential oil nanoemulsion
Auteur: Li, Ying
Rui, Litong
Zhang, Hao
Xia, Xiufang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 185 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland