Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 177 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Egg white fermentation by lactic acid bacteria: Effects on gel characteristics and preliminary investigation of suitable genera
 
 
Titel: Egg white fermentation by lactic acid bacteria: Effects on gel characteristics and preliminary investigation of suitable genera
Auteur: Lv, Xiaohui
Jin, Haobo
Fu, Xing
Lv, Jiran
Chen, Rong
Shi, Manqi
Lv, Yunzheng
Jin, Yongguo
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 177 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland