Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 171 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Effects of the Lactobacillus fermentation on Dendrobium officinale polysaccharide: Structural, physicochemical properties and in vitro bioactivities
 
 
Titel: Effects of the Lactobacillus fermentation on Dendrobium officinale polysaccharide: Structural, physicochemical properties and in vitro bioactivities
Auteur: Lin, Huasi
Cheng, Yanan
Liang, Lanxi
Qin, Xiaoting
Dong, Xuewen
Guo, Yue
Yu, Qiang
Zhang, Guowen
Hu, Xiaobo
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 171 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland