Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 158 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Effect of solid-state fermentation on the functionality, digestibility, and volatile profiles of pulse protein isolates
 
 
Titel: Effect of solid-state fermentation on the functionality, digestibility, and volatile profiles of pulse protein isolates
Auteur: Stone, Andrea K.
Shi, Dai
Liu, Enyu
Jafarian, Zahra
Xu, Caishuang
Bhagwat, Aarti
Lu, Yuping
Akhov, Leonid
Gerein, Jessica
Han, Xiumei
Zaharia, L. Irina
Rajagopalan, Nandhakishore
Tanaka, Takuji
Korber, Darren R.
Nickerson, Michael T.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 158 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland