Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 149 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Effect of co-fermentation with non-digestible oligosaccharides on the quality of fermented goat milk: Physicochemical properties, microbial composition, and small intestine modulations in mice
 
 
Titel: Effect of co-fermentation with non-digestible oligosaccharides on the quality of fermented goat milk: Physicochemical properties, microbial composition, and small intestine modulations in mice
Auteur: Ma, Haorui
Abubaker, Mohamed Aamer
Al-Wraikat, Majida
Li, Linqiang
Liu, Yongfeng
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 149 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland