Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 135 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Differentiated texture and lipid-lowering effect of cooked pork belly by different cooking regimes: Insights from myofibrillar protein aggregation and dissociation, micromorphology
 
 
Titel: Differentiated texture and lipid-lowering effect of cooked pork belly by different cooking regimes: Insights from myofibrillar protein aggregation and dissociation, micromorphology
Auteur: Yao, Yishun
Huang, Meigui
Wang, Xiaomin
Yu, Jingyang
Cui, Heping
Hayat, Khizar
Zhang, Xiaoming
Ho, Chi-Tang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 135 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland