Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Description of “Ovino Belmontese”, a new semisoft sheep's milk cheese processed using “Italico” cheese technology
 
 
Titel: Description of “Ovino Belmontese”, a new semisoft sheep's milk cheese processed using “Italico” cheese technology
Auteur: Gaglio, Raimondo
Garofalo, Giuliana
Taspinar, Tansu
Busetta, Gabriele
Barbera, Marcella
Sutera, Anna Maria
Alfonzo, Antonio
Sardina, Maria Teresa
Erten, Hüseyin
Settanni, Luca
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 60 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland