Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 208 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Preparation, taste characterization, and evaluation of oyster composite products with increased umami and salty
 
 
Titel: Preparation, taste characterization, and evaluation of oyster composite products with increased umami and salty
Auteur: Fu, Baifeng
Cheng, Shuzhen
Zhang, Xin
Yi, Junjie
Mu, Zhishen
Du, Ming
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 60 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 208 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland