Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 192 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Osmotic tolerance in Saccharomyces cerevisiae: Implications for food and bioethanol industries
 
 
Titel: Osmotic tolerance in Saccharomyces cerevisiae: Implications for food and bioethanol industries
Auteur: Chen, Anqi
Qu, Tianzhi
Smith, Jeremy R.
Li, Jianghua
Du, Guocheng
Chen, Jian
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 60 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 192 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland