Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 140 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Improving fermented milk products using pH-responsive whey protein fibrils: A case study on stirred yogurt
 
 
Titel: Improving fermented milk products using pH-responsive whey protein fibrils: A case study on stirred yogurt
Auteur: Ouyang, Kefan
Xie, Hexiang
Wu, Kongwei
Xiong, Hua
Zhao, Qiang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 60 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 140 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland