Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 117 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Formation conditions of soy protein isolate-carrageenan complex particles and their stabilization effect on the relationship between structure and rheology of emulsions
 
 
Titel: Formation conditions of soy protein isolate-carrageenan complex particles and their stabilization effect on the relationship between structure and rheology of emulsions
Auteur: Liu, Xiao
Meng, Fanjun
Yang, Cong
Wu, Xiaohui
Wang, Miao
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 60 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 117 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland