Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Correlation analysis of microbial groups and sensory quality in the fourth round of the stacked fermentation of sauce-flavor liquor
 
 
Titel: Correlation analysis of microbial groups and sensory quality in the fourth round of the stacked fermentation of sauce-flavor liquor
Auteur: Ge, Dongying
Wang, Yurong
Cai, Wenchao
Hou, Qiangchuan
Tian, Longxin
Liu, Juzhen
Zhou, Jiaping
Shan, Chunhui
Guo, Zhuang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland