Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 408 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Unraveling the impacts of fermentation methods on the protein structural, foaming and air-water interfacial properties of buckwheat steamed bread dough liquor
 
 
Titel: Unraveling the impacts of fermentation methods on the protein structural, foaming and air-water interfacial properties of buckwheat steamed bread dough liquor
Auteur: Song, Meng-Kun
Guo, Xiao-Na
Zhu, Ke-Xue
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 408 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland