Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 390 van 418 gevonden artikelen
 
 
  The mechanism of low temperature enhances dough aromas during fermentation by Pichia kudriavzevii: Sugar and amino acid metabolism, acid utilization and alcohol production
 
 
Titel: The mechanism of low temperature enhances dough aromas during fermentation by Pichia kudriavzevii: Sugar and amino acid metabolism, acid utilization and alcohol production
Auteur: Xu, Yue
Zhao, Qiyan
Xu, Yida
Wei, Xiudan
Xu, Xueming
Xu, Dan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 390 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland