Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 386 van 418 gevonden artikelen
 
 
  The effect of carvacrol, thymol, eugenol and α-terpineol in combination with vacuum packaging on quality indicators of anchovy fillets
 
 
Titel: The effect of carvacrol, thymol, eugenol and α-terpineol in combination with vacuum packaging on quality indicators of anchovy fillets
Auteur: Ozogul, Fatih
Çetinkaya, Ali
EL Abed, Nariman
Kuley, Esmeray
Durmus, Mustafa
Ozogul, İlyas
Ozogul, Yesim
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 386 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland