Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 370 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic inhibitory effects of EGCG and chitosan or sodium alginate on 5-hydroxymethylfurfural formation in biscuits
 
 
Titel: Synergistic inhibitory effects of EGCG and chitosan or sodium alginate on 5-hydroxymethylfurfural formation in biscuits
Auteur: Huang, Yilun
Liu, Yuwei
Liu, Wenting
Hu, Huiyu
Zhou, Daoxue
Peng, Xiaoxiang
Li, Chang
Chen, Yi
Yu, Qiang
Wang, Yuting
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 370 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland