Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 363 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Study on the factors affecting the sauce-flavor compounds of soybean paste in fermentation
 
 
Titel: Study on the factors affecting the sauce-flavor compounds of soybean paste in fermentation
Auteur: Li, Jingyao
Sun, Chengguo
Zhang, Mengli
He, Jing
Shen, Zhanyu
Geng, Lihua
Yuan, Liufeng
Wang, Shuo
Wang, Chunling
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 363 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland