Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 361 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Study on improving flavor and antioxidant capacity of 3D printed spinach gel system by combining modified atmosphere and ambient temperature
 
 
Titel: Study on improving flavor and antioxidant capacity of 3D printed spinach gel system by combining modified atmosphere and ambient temperature
Auteur: Wang, Xin
Zhang, Min
Mujumdar, Arun S.
Guo, Zhimei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 361 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland