Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 286 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Novel insights into safety and quality enhancement of low-salt fermented chilies: High-order positively interacting lactic acid bacteria co-fermentation regulates microflora structure, metabolomics, and volatilomics profiles
 
 
Titel: Novel insights into safety and quality enhancement of low-salt fermented chilies: High-order positively interacting lactic acid bacteria co-fermentation regulates microflora structure, metabolomics, and volatilomics profiles
Auteur: Liao, Hui
Luo, Yunchuan
Asif, Hussain
Luo, Yi
Xia, Xiaole
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 286 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland