Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 267 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological, chemical, and artificial sensory assessment of Sicilian cheeses made using different milk-clotting enzymes
 
 
Titel: Microbiological, chemical, and artificial sensory assessment of Sicilian cheeses made using different milk-clotting enzymes
Auteur: Di Rosa, Ambra Rita
Accetta, Francesca
Nicosia, Fabrizio Domenico
Litrenta, Federica
Pino, Alessandra
Lopreiato, Vincenzo
Caggia, Cinzia
Randazzo, Cinzia Lucia
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 267 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland