Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 239 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Investigating the effect of lattice design on sauce adhesion in 3D printed durum wheat pasta
 
 
Titel: Investigating the effect of lattice design on sauce adhesion in 3D printed durum wheat pasta
Auteur: Chung, Min Jin
Lee, Su Hyun
Kim, Hyun Woo
Chung, Mi Sun
Park, Hyun Jin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 239 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland