Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 237 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Integration of cross-correlation analysis and untargeted flavoromics reveals unique flavor formation of lactic acid bacteria co-fermented oat beverage
 
 
Titel: Integration of cross-correlation analysis and untargeted flavoromics reveals unique flavor formation of lactic acid bacteria co-fermented oat beverage
Auteur: Yu, Qian
Qian, Jiaqin
Xu, Qinwei
Guo, Yahui
Yao, Weirong
Qian, He
Cheng, Yuliang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 237 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland