Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 219 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Improving nutritional and sensory properties of rice bran by germination and solid-state fermentation with fungi
 
 
Titel: Improving nutritional and sensory properties of rice bran by germination and solid-state fermentation with fungi
Auteur: Xie, Chong
Yuan, Rongxin
Su, Lei
Li, Dandan
Zhang, Chong
Yin, Yongqi
Wang, Pei
Yang, Runqiang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 219 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland