Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 217 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Improving emulsifying properties of okara-derived insoluble soybean fiber (ISF): contribution of steam-cooking processing and various fractions of ISF
 
 
Titel: Improving emulsifying properties of okara-derived insoluble soybean fiber (ISF): contribution of steam-cooking processing and various fractions of ISF
Auteur: Zhao, Xiujie
Chen, Bifen
Liu, Tongxun
Liu, Chun
Cheng, Chao
Zhao, Mouming
Zhao, Qiangzhong
Chen, Lingyun
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 217 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland