Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 159 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Enzymatic impregnation by high hydrostatic pressure for preparing shape-retaining softened broccoli and carrot
 
 
Titel: Enzymatic impregnation by high hydrostatic pressure for preparing shape-retaining softened broccoli and carrot
Auteur: Wu, Yu-Hsiang
Huang, Bo-Chi
Lin, Yan-Han
Wang, Chung-Yi
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 159 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland