Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 100 van 418 gevonden artikelen
 
 
  Differences in monophenolic content and composition of persimmon fruit slices from different regions under fresh and microwave drying
 
 
Titel: Differences in monophenolic content and composition of persimmon fruit slices from different regions under fresh and microwave drying
Auteur: Hou, Wenyi
Duan, Zhenhua
Yi, Yi
Tang, Xiaoxian
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 59 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 100 van 418 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland