Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 88 van 207 gevonden artikelen
 
 
  Establishing the processing factor and degradation kinetics of hexaconazole residues in vinification and its residual impact on wine quality and aroma characteristics by GCxGC-ToF/MS analysis
 
 
Titel: Establishing the processing factor and degradation kinetics of hexaconazole residues in vinification and its residual impact on wine quality and aroma characteristics by GCxGC-ToF/MS analysis
Auteur: Deore, Pushpa
Shabeer TP, Ahammed
Upadhyay, Anuradha
Sharma, Ajay Kumar
Devarumath, Rachayya
Kale, Rajaram
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 88 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland