Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 207 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the physical stability and bioaccessibility of curcumin emulsions through the interaction of whey protein isolate and soybean lecithin
 
 
Titel: Enhancing the physical stability and bioaccessibility of curcumin emulsions through the interaction of whey protein isolate and soybean lecithin
Auteur: Pan, Yue
Liu, Lu
Li, Jiayu
Zhu, Bin
Li, Xiaodong
Cheng, Jinju
Muneeb, Muhammad
Kouame, Kouadio Jean Eric-parfait
Jiang, Xin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland