Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 65 van 207 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different roasting conditions on the physicochemical properties, acrylamide concentration, and mineral bioaccessibility of nuts
 
 
Titel: Effect of different roasting conditions on the physicochemical properties, acrylamide concentration, and mineral bioaccessibility of nuts
Auteur: Apaydın, Hakan
Demirci, Mehmet
Bölük, Esra
Kopuk, Berkay
Palabiyik, Ibrahim
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 65 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland