Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 207 gevonden artikelen
 
 
  Characterizing the key aroma compounds of barley malt from different origins using GC-E-Nose, HS-SPME-GC-MS, and HS-GC-IMS
 
 
Titel: Characterizing the key aroma compounds of barley malt from different origins using GC-E-Nose, HS-SPME-GC-MS, and HS-GC-IMS
Auteur: Ma, Mingtao
Chen, Ziqiang
Huang, Bing
Chen, Xingguang
Liu, Hua
Peng, Zhengcong
Dong, Peilin
Lu, Jian
Wu, Dianhui
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland