Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 207 gevonden artikelen
 
 
  Biomass valorization of liquid whey into carbon quantum dots via hydrothermal process for food pathogenic bactericidal activity and photocatalytic degradation of brilliant red dye
 
 
Titel: Biomass valorization of liquid whey into carbon quantum dots via hydrothermal process for food pathogenic bactericidal activity and photocatalytic degradation of brilliant red dye
Auteur: Thakur, Sweezee
Bains, Aarti
Kumar, Anil
Goksen, Gulden
Yaqoob, Mudasir
Parvez, Mohammad Khalid
Al-Dosari, Mohammed S.
Chawla, Prince
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland