Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 186 van 207 gevonden artikelen
 
 
  The effect of organic acids on high-moisture extrusion of soy protein isolate: Comparison between monocarboxylic acid and polycarboxylic acids
 
 
Titel: The effect of organic acids on high-moisture extrusion of soy protein isolate: Comparison between monocarboxylic acid and polycarboxylic acids
Auteur: Wang, Haoqiang
Li, Wen
Gong, Yihui
Xu, Yujia
Luo, Shunjing
Hu, Xiuting
Liu, Chengmei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 186 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland