Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 175 van 207 gevonden artikelen
 
 
  Sensory and chemical characterizations of aroma during the loquat wine fermentation
 
 
Titel: Sensory and chemical characterizations of aroma during the loquat wine fermentation
Auteur: Liu, Xiaofeng
Li, Nanyi
Zhao, Xingyuan
Zhang, Yao
Muhammad, Hussain
Zhong, Hao
Feng, Ziwei
Guan, Rongfa
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 175 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland