Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 165 van 207 gevonden artikelen
 
 
  Revalorization of rice bran as a potential ingredient for reducing fungal contamination in bread by lactic acid bacterial fermentation
 
 
Titel: Revalorization of rice bran as a potential ingredient for reducing fungal contamination in bread by lactic acid bacterial fermentation
Auteur: Dopazo, Victor
Musto, Leonardo
Nazareth, Tiago de Melo
Lafuente, Carla
Meca, Giuseppe
Luz, Carlos
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 165 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland