Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 145 van 207 gevonden artikelen
 
 
  Non-volatile taste active compounds and umami evaluation of Agrocybe aegerita hydrolysates derived using different enzymes
 
 
Titel: Non-volatile taste active compounds and umami evaluation of Agrocybe aegerita hydrolysates derived using different enzymes
Auteur: Yang, Fan
Fu, Anzhen
Meng, Hongyan
Liu, Ye
Bi, Shuang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 145 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland