Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 140 van 207 gevonden artikelen
 
 
  Modulating fat crystallization behavior in ice cream with mono- and diglycerides: Influence on microstructure and shrinkage
 
 
Titel: Modulating fat crystallization behavior in ice cream with mono- and diglycerides: Influence on microstructure and shrinkage
Auteur: Li, Lijun
Chen, Ling
Xia, Yixun
Goff, H. Douglas
Zhong, Fang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 140 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland