Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 123 van 207 gevonden artikelen
 
 
  Isolation and identification of novel umami-enhancing peptides from fermented soybean meal hydrolysate by consecutive chromatography and UPLC–ESI–QTOF–MS/MS
 
 
Titel: Isolation and identification of novel umami-enhancing peptides from fermented soybean meal hydrolysate by consecutive chromatography and UPLC–ESI–QTOF–MS/MS
Auteur: Cao, Chenchen
Kang, Hui
Mu, Yihan
Zhang, Jianan
Sun, Weizheng
Zhao, Mouming
Su, Guowan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 123 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland