Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 97 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Incorporating soy protein hydrolysate and temperature-induced gelling polysaccharide as partial egg replacements for enhanced texture in sponge cake
 
 
Titel: Incorporating soy protein hydrolysate and temperature-induced gelling polysaccharide as partial egg replacements for enhanced texture in sponge cake
Auteur: Liang, Guijiang
Chen, Wenpu
Zhang, Xiaomin
Zeng, Maomao
Qin, Fang
He, Zhiyong
Goff, H. Douglas
Chen, Jie
Wang, Zhaojun
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 57 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 97 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland