Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 82 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Gel mechanism analysis of minced scallop (Patinopecten yessoensis) meat modified by three kinds of food colloids
 
 
Titel: Gel mechanism analysis of minced scallop (Patinopecten yessoensis) meat modified by three kinds of food colloids
Auteur: Yan, Shuang
Liu, Xiaohan
Sang, Yaxin
Tian, Guifang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 57 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 82 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland