Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Dendrobium officinale on physicochemical and flavor properties of yogurt during different fermentation time
 
 
Titel: Effects of Dendrobium officinale on physicochemical and flavor properties of yogurt during different fermentation time
Auteur: Li, Ling
Shao, Xusheng
Feng, Ziyun
Ni, Weihong
Jiang, He
Gong, Xianyue
Xiao, Gongnian
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 57 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland