Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Differences in the gelation, digestibility and release of antioxidant peptides of egg white/yolk in boiled eggs
 
 
Titel: Differences in the gelation, digestibility and release of antioxidant peptides of egg white/yolk in boiled eggs
Auteur: Zhu, Min
Chang, Cuihua
Gu, Luping
Su, Yujie
Yang, Yanjun
Li, Junhua
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 57 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland