Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Co-fermentation of lactic acid bacteria and S. cerevisiae for the production of a probiotic beer: Survival and sensory and analytical characterization
 
 
Titel: Co-fermentation of lactic acid bacteria and S. cerevisiae for the production of a probiotic beer: Survival and sensory and analytical characterization
Auteur: Domínguez-Tornay, Antonio
Díaz, Ana Belén
Lasanta, Cristina
Durán-Guerrero, Enrique
Castro, Remedios
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 57 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland