Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 169 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Tri-cultured lactic-acetic acid co-fermentation improves stored jujube puree functionality, physicochemical, volatile compounds, and sensory characteristics
 
 
Titel: Tri-cultured lactic-acetic acid co-fermentation improves stored jujube puree functionality, physicochemical, volatile compounds, and sensory characteristics
Auteur: Boasiako, Turkson Antwi
Yinka, Aregbe Afusat
Yuqing, Xiong
Boateng, Isaac Duah
Ma, Yongkun
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 57 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 169 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland